Nu har Prinsen kommit!

Ja, nu har jag alltså blivit faster! Det är några dagar sedan nu, men har inte hunnit skriva här!
Det blev en jätte söt liten kille! Jag skall försöka hinna lägga in bilder senare idag.

Kram på er

Kommentarer
Postat av: Ulla-Britta

Tack för trevligt besök i går! Tur för mig att du hade tid fast du blivit faster. Tycker han är lik sin pappa...är han det?



Ja, vad ska han heta den lille sötnosen? Något som borde vara förbjudet är dubbelnamn som mitt. Långt och tråkigt, aldrig får man någon namnsdag heller.



Vissa namn kan ju vara gulliga på småbarn men tänk på en gammal kvinna eller man... Ja det är ett stort ansvar man har när man ska hitta på namn som den personen ska leva med hela sitt liv. Det finns ju många utländska namn som är vackra. Fast jag har hört att många invandrare döper om sig till ett svenskt namn för att de inte får några jobb så det finns många saker att ta i beaktande...tur vi inte är i den situationen eller hur!



Mariell är vackert och mina döttrar har naturligtvis också vackra namn ;-)Sedan om de tycker det själva vet jag inte men de har aldrig klagat.

Hoppas du blir av med förkylningen så du hinner få ta i lilleman innan du åker! Men man smittar inte så mycket efter några dagar, det är ju värst när man själv knappt vet att man är förkyld...konstigt nog.

2008-10-30 @ 12:07:27
URL: http://rindi.blogg.se/
Postat av: Mia

Hej Mariell! Ja visst är han söt! Tack för senast! Det var kul att träffa er alla! Ta hand om dig. Kram mia

2008-11-06 @ 13:36:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0