Mosters Stolthet en söt liten Solstråle!

Hemma på öen igen! Underbart!
Var och hälsade på min lilla tös i lördags, hon e SÅÅÅ SÖT! En helt ljuvlig liten varelse!
Lina, Jonas och ALMA får åka hem från BB idag. Jag skall åka ut till Tofta och hjälpa dom lite senare ídag, om inte Lina e jätte trött....
Ni skall få se bilder här på bloggen på lillan så fort som möjligt, men jag har inte rätt program för at öppna mina bilder här hemma... Så jag hoppas att det kanske går hemma hos Lina och Jonas...

I morrn e de jul, känns jätte konstigt! ingen snö och inte ens kallt!
Det var ju så finst med massa snö och jätte kallt hemma i Forsa och så kommer man hit och inte en snöfinga så långt ögat når!
jul stämmning eller ej
Ha en UNDERBAR JUL!!

  God Jul
     Och
Gott Nytt År!

Goda och dåliga nyheter...

Börjar med dom dåliga så att dom goda får ännu mer genomslags kraft!
Vår kära Rysska vän har åkt dag, och hon kommer inte tillbaka. Hon gick i våran klass ibland, men var egentligen inskriven på allmänlinje.
Vi kommer sakna dig Ryssland!!!

Goda nyheter:

JAG ÄR MOSTER!!!!!!!!
Igår 19.24 blev jag moster till en liten flicka!
Det är helt otroligt!
vilken kännsla det är att bli moster och även faster SÅKLART!!
Och då har jag ju ändå ""inget med barnet att göra". Jag menar det är inte mitt barn och det är inte ett syskon, det är lixom på längre håll men ändå den enorma kännsla när ett barn kommer till världen! jag har inte träffat eller sett det lilla livet ännu, men jag hoppas kunna göra det på lördag, men det beror HELT på hur den lyckliga familjen mår.
Vad jag förståt så var det en väldigt jobbig förlossning, men alla mår bra- trötta så klart konstigt vore det annars..
Kram på er!
ps. Jag åker hem idag!! ;)

klamrar mig fast vid kanten för att inte dras ner i djupet...

HEJ!
Idag har det varit mycket och det känns osm om allt bara är jobbigt!
Alla beter sig som småbarn som blir sura när dom inte får som dom vill, och ingen kan bete sig vuxet och ta ansvar.
Som vanligt när det blir så är det jag som får gå in och styra upp allt!
Jag känner att jag orkar inte det just nu, men nån måste ju... Jag tycker att ett aldeles för stort tryck ligger på Erik (en av våra lärare) just nu, eller alltid egentligen...Och han jobbar nästan 24 timmar om dygnet för våran skull, men jag tycker inte att han får något tillbaka som tack för att han ALLTID ställer upp!! Så idag fick jag nog, jag gjorde vad jag kunde för att avlasta honom lite och försöka styra uppdet här dagiset! (Polsk riksdag som Terje brukar säga..)
Har ännu massor att fixa innan jul, men sen skall det bli underbart att komma hem! Hoppas att det kan bli lugnt, jag behöver verkligen ta det lugnt lite nu. Jag behöver vila upp mig om jag skall hitta inspirattion, eller hur det stavas..., till nästa termin. Nu i slutet på denne har jag inte gjort mer än jag abolut behövt för jag har inte orkat!

Hoppas ni har det bra!
Kram på er

Söndag och halvpanik..!

Ja, jag vet! Jag e super dålig på att uppdatera här! Men om ni läser på vår klassblogg www.fantasium.se/forsafoto så får ni i alla fall veta lite som händer här uppe!

Men en lite snabb hint om vad som pågår här då, igår hade vi lite julfest. Det var dom flesta från internatet, några andra från klassen och så var det säkert nån mer... Det var en helnykter fest, eftersom det är alkohol förbud på skolan. Det var jätte trevligt, mat och lekar!

Idag har jag lite panik över bilden till klasshängningen i morgon, självporträtt...!

Men det löser sig nog, det brukar det göra när jag sitter på söndagskvällen och har ångest över att jag tidigare i veckan varit för lat för att ta tag i bild till hängningen...

Senare ikväll skall jag och Carolin baka lite, hon skall bjuda på hejdåfika i morgon. Hon åker tillbaka till Tyskland... Tråkigt, kommer sakna henne! Det känns liksom tryggt att ha henne här på något sett. Vet inte varför, men kanske för att hon alltid e lugn och hon har alltid koll på allt! Känns lite som att han e mamma här, fast hon e ju lite ung för att var in mamma men, ni förstår vad jag menar... plus att hon bakar så mycket och det är ju så GOTT! Man lär ju gå ner as mycket i vikt efter att hon åkt, kan väll vara bra men man kommer att vara mer hungrig... På tisdag åker hon, skall skjutsa henne till tåget. ;(


Nu måste jag fortsätta med min bild till i morgon...


Jag var på Luciatåg i Forsa kyrka i fredags:

Här var det meningen att det skulle komma bilder, men som vanilgt när jag skall lägga upp bilder funkar det inte..!
Så det får bli en annan gång!

Kram på er!


Helgen i Forsa

Hej!!

Här uppe e du Toppen och fullt upp!

Veckan som varit så har alla estetlinjer haft tema vecka tillsammans och vi har varit indelade i grupper och jobbat med temat musik. Min grupp bestämde att vi skulle göra en rörlig film. Det var jag och textil Anna som skulle agera. Så vi började med att sy upp klänningar till oss. Det var så kul för alla var med och sydde på kläderna, även gruppens enda kille...! (han går film). I torsdags så snöade det och var jätte kallt. Vet ni vad vi gjorde då? Jo, vi filmade. Anna i knälång klänning utan armar, tunna strumpbyxor och kängor. Jag i långklänning, tunna strumpbyxor, och ballerina skor. Det var kallt, kul och lärorikt!

Filmen är lite annorlunda och kanske lite konstig, men det är det som är tanken...!


I fredags kväll var vi hela klassen, nästan, hemma hos Erika i Arbrå och hade SUPER trevligt! Åt jätte god mat. Det var jag som lagade det mesta, men det var Erika som gav instruktionerna!

Och igår vaknade jag till en jätte mysig överraskning! Sant Nicklaus hade lagt lite godsaker utanför allas dörrar. Det var en så mysig överraskning när man öppnar dörren och är jätte rött och irriterad över att det är morgon och att man dessutom måste gå på toa! Sen bakade jag och Anna pepparkakor och sen blev det fika hos Carro, sen fortsatte jag och Anna att laga mat och baka.  Till middag blev det bakad potatis och tonfisk/kyckling röra. Och så bakade vi lussekatter och knäck. Lussekatterna smakar scones och knäcken är som en seg sörja, men allt blev gott ändå! Idag har vi haft andra adventsfika.

Men det är också tillbaka till verkligheten idag, det har ju vart så mysigt och lugnt fram till idag för idag var jag tvungen att ta tag i mini projektet som skall vara klart i morron. Men nu e jag klar med det och även med bilden till klasshängningen i morron.


Nu skall jag lägga upp några bilder sen är det middag som gäller, min mage morrar lite ilskt då och då..


Kramar


Här filmade vi, så här såg det ut innan vi riggade... har inga bilder på hur
det såg ut under tiden eftersom jag var med i filmen...


Den här är med i projektet

Den här med...

En fin fågel i Gnisvärd.

Den här stjärnan har jag fått av min kära syster för länge sen, men aldrig hängt upp, men jag tog med dom hit upp och har facktiskt hängt upp alla tre! dom hänger i fönstret och lyser så fint på kvällarna!
Tack min älskade syster!

Hoppas du mår bra och att lillen kommer ut snart!
Älskar dig!


RSS 2.0