Skräckfilm igår kväll,tillåt mig skratta!

HEJ!!


Äntligen helg! Inte för att jag har något emot att gå i skolan eller så, men det är ju ändå skönt med helg! Det blev bra med ramar och parsspartuoer. Jag gjorde om min 2 ggr, men det är ju bra med gratis träning. Skolan betalar allt material som behövs till klasshängningen... allt annat får vi betala själva... igår var vi några som åkte in till Hudik, det var trevligt. Sen åkte vi hem och så var vi ett gäng som gjorde pizza och såg på RYSARE/SKRÄCK!! Men dom var ju inte ens läskiga! Det var någon asiatisk konstig film, inget jag rekommenderar! Den var heltsjuk, det var en kvinna i lite drygt 30 års åldern som tyckte att hon såg gammal ut, så hon gick till någon kvacksalvare, som hackade sönder foster och la i smördeg och kokade sen åt kvinnan upp det för att bli yngre och få slätare hy, hon hade ju redan slät hy...! Sen i slutet så var hon gravid fast dom inte kunde få barn. Och istället för att bli glad gick hon hem och gjorde abort på sig själv, sen åt hon upp ungen! Helt sinnessjukt!


Idag så var vi tre stycken som gick till en badplats som ligger på andra sidan sjön, tror nog att ni gissat vad vi gjorde fast ni tänker säkert det kan dom inte ha gjort... jo, vi badade! Jag tyckte det var lite svalt i början, dom andra höll på att dö. Men dom doppade sig tre ggr var i alla fall! Imponerad av dom! Jag var ju längst men det är ju knappast någon överraskning!

Ikväll skall vi in till Hudik och se lysnatta...! Dom tänder massa machaller och ljus över allt efter att det blivit mörkt.


Tänkte ni skulle få se lite hur det ser ut här.

Men som vanligt skall tekniken strula! Jag orkar inte och hinner inte försöka fixa det nu heller!
Men den som väntar på nått gott...

ha det så bra.


I natt i natt...

Go´ kväll!


Hoppas allt är bra med er. Här är det ännu toppen! Idag är jag dock lite trött eftersom vi varit på utflykt hela dagen. Fast tröttheten kommer nog mest från gårdagen, eller kvällen. Jag kanske skall ta det från början...?

Vi skall göra en "klass hängning" på måndag, alltså hela klassen skall hänga upp varsin bild, bilden skall vara en avbildning på ett eller annat sätt på någon i klassen. Bilden skall redigeras och skrivas ut i ett visst mått. Men man behöver ju något att hänga bilden i, eller? Jo en ram brukar man kanske hänga bilder i. Vi skall göra våra egna ramar, något jag känner väldigt blandade känslor för just nu... vi fick prova att göra ramar i mini mini format igår morse, på eftermiddagen hade vi temadag, vilket inte var inplanerat i schemat. Så vi hade kommit överens om att vi skulle jobba över med våra ramar på kvällen. Nu skall jag förklara varför jag har blandade känslor för den där jädrans ramen. Jo vi är 14st i klassen och det finns EN såg! Vilket gjorde att det EXTREMT lång tid att tillverka våra så bebisar! Sen skall det göras pasparto, det tar också lång tid och är Väldigt pilligt! Jag och Robert (enda killen i klassen) var dom som var kvar sist, förutom stackars Erik, en av våra super bra lärare...! Stackaren han var jätte trött, han orkade knappt prata. Alla var väldigt trötta så det var väldigt flamsigt och alla skattade åt allt, men dom flesta var ändå ganska frustrerade över att allt var så pillig och tidsödande. Jag, Robert och Erik gick vid ca 22,45. sen var det upp i morse vid strax före 8. Och skogen hela dagen. Nu skall jag kolla bilderna och om jag klarade uppgiften vi hade idag. Det blir sängen tidigt!


Kram på er!

Som tur är finns det en sjö i närheten av skolan, annars hade jag fått abstinens!
Som tur är finns det en sjö nära skolan, annars hade jag fått abstinens!


Så här ser det ut när man komme in på skolområdet från parkeingen...
Det kommer mer och bättre bilder där ni får se mer hur jag bor å så...


Taget på en av mina dagliga morgon promenader!

Mycket! Det fanns mycket blåbär där också som vi skall plocka och göra paj på någon dag!


Ett nytt liv...

HEJ!


För er som inte vet så har jag alltså börjat plugga. Jag går en fotolinje på Fors Folkhögskola, ca 1 mil utanför Hudigsvall. Jag trivs hur bra som helst, det är toppen! Alla är jätte snälla och trevliga! Lärarna är jätte bra, speciellt Terje... jag kom hit i torsdags kväll och började alltså skolan i fredags. Övriga började i måndagen den 18, jag hade lite problem at hinna hit upp till skolstarten eftersom jag blev uppringd i söndagen den 17... Vi var då på väg från Skåne där vi varit på ett jätte fint och trevligt dop! Men nu är jag här och det är inget jag ångrar även om det var jobbigt att säga hejdå till kompisar och mamma & pappa! I början kändes det lite konstigt och ensamt, men INTE nu längre! Jag älskar det! Det är jätte mysigt här i Forsa, lite landet så det känns som hemma...


Tro det eller ej, men jag har infört morgonpromenader..., jag bor ju på internatet. Och jag har bestämt mig för att gå en promenad innan frukosten varje morgon. Jag tror att det är några som är på fast dom vill inte följa med varje morgon, men antagligen så är det någon varje morgon som hänger med, det är ju trevligt!


Nu måste jag sluta eftersom vi snart skall gå till gymmet... ;)


Jag skall försöka hålla er lite upp daterade om vad som händer här men jag kan inte lova något... Men ibland kommer det lite inlägg i alla fall!


Ha det bra och ta hand om min ÄLSKADE och SAKNADE Ö!


RSS 2.0