Kolla in Frank på klassbloggen!

Det är så skönt att träna. Det är så skönt efteråt när man e slut i hela kroppen och man känner att nu har jag varit duktig! Vi har ju friskvård varje onsdag, helt underbart! Jag har bollspel, det är jätte roligt. Man blir verkligen trött av det. Fast det är lite jobbigt med mitt knä. Idag hade jag inte knäet på min sida om man säger så... Det gick bra nästan hela tiden, men på slutet tyckte mitt knä att det var nog och typ slöt att funka... Men det var ju kul så jag brydde mig inte om det utan fortsatte. Det får jag lida för nu efteråt men det är det värt. Fast imorron lär det vara ännu värre... Borde kanske prata med ortopeden här och se om jag kan få en tid eller om jag måste hem till ön?


Nu skall jag sluta sitta här och skriva i bloggar, nu måste jag fortsätta med mitt planerande av det stora projektet. Som vi förövrigt har utställning på i april, vernissage är den 25 april för den som är intresserad! Jag är säker på att det blir en super bra utställning!

  

Nu måste jag jobba vidare!


Kolla in klassbloggen:  http://fantasium.se/forsafoto


Vi har mycket snö här uppe, nere på ön har ni inget alls va?


Förstår inte hur jag lyckas, sista stund IGEN!

Sitter här i datorsalen, jätte rött! Nej, jag menar ju så klart Trött! Kan ju inte ens skriva...

Jag och Ayla har varit hos "morsan", en klasskompis, idag. Det var super trevligt! Tack för den underbara maten! Sån mat e man ju inte van vid när man e fattig student. Den här månaden har varit extrem. Jag har börjat köpt nudlar för att jag inte har råd med mer. Jag tycker egentligen inte om nudlar, men vad gör man inte när det ekar i plånboken?

Jag fick ju en för hög hyra den här månaden så därför e de extra tomt i plånboken, annars tycker jag att jag har det ganska bra för att vara fattig student, men som sagt så var hyran för hög den här månaden. Men jag får en billigare nästa månad! Hoppas att jag e så smart så jag faktiskt lägger undan lite då! Jag fick nämligen betala för hel pension den här månaden också fast jag bara har halv, det hade blivit fel i kommunikationen mellan husmor och räkningsutskickaren...

Ja, här sitter jag i datasalen som sagt och gissa vad? Jo, jag är ute i sista stund IGEN!

Håller på att försöka välja ut en bild till hängningen i morron, måste göra det idag eftersom tanken är att jag och Sandra skall åka till ugglan Brad i morron bitti innan vi börjar och då hinner jag inte fixa bilden i morron. Men jag fotade bilden sent i kväll hemma hos "morsan", och här sitter jag, skit trött och undrar hur det kan vara att jag alltid är ute i sista stund?!

Suck! Jag tänkte jag skulle skriva medan bilden skrevs ut, men så klart skall det krångla! Antagligen bara för att jäklas med mig för att jag e trött. Den skrev bara ut en del av bilden fast i rätt format! Nu vågar jag ju inte skriva ut igen ifall det blir samma fel igen, det kostar onödigt med papper och bläck! Jag får väll försöka igen i alla fall. Men vet ni vad?! Kan de bli jäkligare, tror ni inte pappret var slut då da. Så jag fick ställa mig och skära nytt papper så det blir A4. Jag börjar snart gråta så trött e jag plus att jag är ensam i vår hemska tysta mörka läskiga fotokällare! Jag e ju skit rädd varje gång jag e här själv, som nu. Det blir ju inte bättre för att jag e trött och inbillar mig att jag hör saker heller!

Undrar om det verkligen blir besök hos Brad för min del i morron?


Kram på er, nu skall jag sova bilden e strax klar...


Så här blev det



Så här blev det alltså, min produktbild.

Texten är helt och hållet påhittad. Även om Blomakuten finns så är det en helt påhittad "annons".

Det är alltså inget kärleksbrev till någon, som mina två lärare trodde...

Terje har missförstått det här lite, vi pratar konstigt båda två, enligt resten av klassen i alla fall, och då skall vi ju hålla ihop. Men han har inte förstått det och förstår inte fast jag säger det till honom, utan han är på och hackar på mig han med! Men han kan vara lugn, han får igen! Fast det jobbiga är ju att norska är så jäkla fint, så det kan man ju inte mobba någon för...! Men jag kommer på något. Han höll förövrigt min bild uppochned ned idag under bilddiskussionsstunden, bara för att retas... Så han kan som sagt vara lugn, han får igen!

Nu måste jag börja med mitt bildspel som skall vara klart i morgon kl. 11.00. Är som vanligt ute i sista stund! Jag fattar inte hur jag ALLTID lyckas!


Ha det bra karm Mariell


Trött men nästan klar med en uppgift till idag!

Ikväll har jag fotat produktbilden som vi hade i uppgift. Vi skall fota en produkt i reklam syfte... Jag väntade på blixtaggregaten ganska länge, behövde dom för att ljus sätta min produkt rätt. Medan jag väntade så käkade jag lit, kyckling och lite annat hopkok... Jag hann också se handbollen! (Fast de hade jag ju gjort även om Gredi var klar med aggregaten... Sverige vann med 30-19!) Strax efter 20.00 började jag rigga en tillfällig studio i vår "vackra" fotokällare. Nu har jag fotat klart och håller på att lägga över bilderna i datorn...


"Produktbeskrivnin"

Snart är det alla hjärtans dag. Visa dina nära vad dom betyder. Ge bort blommor som säger vad du känner.

"Tre röda rosor säger jag älskar dig!"

(har inte bestämt mig för bild ännu, men det här är en av dom...)


Målgrupp: alla som firar Alla hjärtans dag.

Ha det bra och kram på er!
/ en jätte trött Mariell


Några bilder som kompensation...

 

Här kommer några bilder som kompensation för at jag inte skrivit här på LÄNGE!

Här är allt bra. Ugglan nedan är en lappuggla, som jag och Sandra har fotot i Idenor, utanför hudigsvall. Den är jätte fin! Det finns två, men jag har bara bild på den ena! Om det är någon som vet en yrkesfotograf som kan tänka sig ta emot praktikanter så kan ni ju säga till, det börjar bli kris..., Som vanligt är jag ute i sista minuten... vi skall ha praktik v 9-11...

Nu måste jag sluta, börjar bli hungrig så jag måste bege mig på min långa vandring till mitt rum, ca några meter.. ;) Måste ju laga mat nu för tiden, har bestämt mig för att bara ha halv pension den här terminen...

Kram på er.

Njut av bilderna och ha en bra kväll och heja på Sverige i handbollen!












Min tolkning till James Nachtwey


En bild i en mini serie. och min tolkning till Ansel Adams










Mormor  Morfar  Farfar  Kjell

RSS 2.0