Var tar tiden vägen? Och vad häde med VÅREN????!!!

Hej!

Det var länge sedan? det är tyvärr så här jag brukar inleda mina inlägg! L

 

Men det är mycket nu! Syrran fyller 30 i år och skall ha sin fest på lördag. Det kommer 32 gäster och jag skall laga mat till alla, en tre rätters meny! Det skall bli jätte kul och en enorm utmaning eftersom jag är ensam, eller jag har huvudansvaret, behöver jag lite hjälp så finns det ju folk som hjälper till. Men tanken är att JAG skall fixa all maten! Det är mycket planering för att få ihop allting och det tar tid, och som bekant så tar allting alltid längre tid än man tänkt sig! I alla fall? dessutom så skall det städas i hela huset. Festen skall inte vara här, men det kommer gäster från fastlandet som skall bo här. Städa är tråkigt och tar ju alltid tid!

 

Bilder från sälen kommer efter påsk, lika så bilder från festen!

 

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!
(Eller skall jag säga God Jul?, Våren försvan och ersattes av den årstid vi just lämnat, vintern! Var tog Sommar och höst vägen?)

Daländsk kortnosad ponny...!

Hej!

Idag har jag och Malin varit och städat två stugor. Det gick ganska snabbt, fast det var ganska tråkigt? Men det brukar ju inte vara kul att städa, så jag hade inte förväntat mig så mycket annat? ;)

När vi kom tillbaka så byggde jag och Malin en snöhäst! Det blev rasen: Daländsk kortnosad ponny! Framför så fick den en pytte liten ryttare? dock utan hjälm! Fy på honom, han får inte rida! Hästen saknar dessutom sadel?

Nu har vi varit på Gammelgården och ätit renklämma och våfflor till efterrätt. Jag, Malin, Elin och Jimmy alltså? Det var jätte gott!

Nu skall jag söka på resor?! Vi skall åka någon stans allihop i höst igen!! Vi får se vilka som vill följa med, än så länge är det jag, Malin, Mika, Elin och Jimmy. Hoppas det blir fler?

Nu skall jag ge mig in i ?resornas förtrollade värld?


Jag är full i magen....

Ojojoj vad jag är mätt! Jag och Jill var uppe på Fågelboet och fikade för en stund sen. Vi åt varsin bananasplittvåffla och varsin varmchoklad med grädde!  Det var super gott och minst lika mättande? Jag behöver nog några timmar på soffan innan jag kan röra mig igen?

Elin och Jimmy är och städar en stuga, hoppas dom kommer hem snart! Elin fick rycka in på sin lediga dag och städa, hon tog så klart med sig Jimmy. Så jag och Jill fick gå och fika själva? Sen var Jill tvungen att åka eftersom hon börjar jobba snart! Nu hör jag bildörrar så det är nog dom som kommer!

 

Det kanske kommer fler rapporter under dagen!

Ha det bra så länge!


HIHI! JAG ÄR I SÄLEN!!!!

Nu är vi framme! Eller det har vi varit ett tag nu men? Vi blev hämtade i Mora av Elin, Malin och Jill. Sen åt vi och var på Ö&B sen åkte vi vidare till Willys och shoppade mat. Sov en stund i bilen på vägen till Sälen. Sen har vi bara slappat och sett på tv. Vi ska hitta på något i morgon, men vi vet inte riktigt vad ännu? Kanske att vi badar bubbelpool?! Nu sitter vi och ser någon konstig film, men den går inte att sluta titta på!

Här är det mycket snö, ganska varmt fast inte som hemma?

Vi ska nog gå och sova snart.

 

God natt på er!


Idag börjar min resa till SÄLEN!!!

Kl. 16.45 går båten, då börjar min resa till SÄLEN!! Yes, äntligen!! Sen är det då övernattning i Fruängen å i morgon bitti bär det av med tåg! Vid lunch är vi framme i Mora och blir hämtade av Elin å Jill! Det skall bli så kul!! Längtar JÄTTE mycket! Det vet jag att Jimmy också gör! Han längtar ju efter sin Elin så klart!  Nu är det sista som skall packas å så skall jag städa av lite i källaren? måste komma ihåg att plocka blåsippor till Elin, lovade henne det igår. Hon fick nämligen inte se blåsippor förra våren heller eftersom hon var i fjällen då också, fas då på praktik. Så i år skall hon få se blåsippor!

Undrar bara hur jag skall fördriva tiden på hemresan eftersom jag då är ensam?

 

Någon skidåkning blir det ju inte för min del eftersom mitt korsband i höger knä är av, så har jag ingen stabilitet i knäet. Och trotts träning har jag inte byggt upp tillräckligt med styrka i musklerna runtomkring heller? Så ingen skidåkning för min del tyvärr, för det är kul att åka skidor! I alla fall det lilla jag han att prova innan jag införde den nya sporten att åka ner för en slalombacke på rygg? ;)

 

Ha det så bra här hemma! Jag skall försöka att rapportera uppifrån dom nordligare breddgraderna! Ha det så skönt i våren här hemma så skall jag kolla till snön!

JAG SKA TILL SÄLEN, JAG SKA TILL SÄLEN....! JIPPI!

HEJ!!

Det var ett tag sedan! Fy på mig?

 

Det har varit lite struligt här ett tag, jag har varit lite arg på en kompis men jag är GLAD att allt är utrett och att vi inte är ovänner!

Min Sälen resa blir av, dock inte så som den var planerad? Inte med bil och i sällskap av ovan nämnda kompis?(inte pga av att vi haft en konflukt, eller vad man skall kalla det, utan av helt andra orsaker!) Utan istället med Elins pojkvän, han är dock INTE MER än mitt resesällskap!! ;) Vi tar båten upp på torsdag kväll och så sover vi i Robbans lägenhet i Fruängen.  en liten etta, det kan bli mysigt! ;)hihi. Tar tåget från centralen kl. 07.44 och blir hämtade i Mora kl.11.38 av Elin och Jill! Sen blir det nog shopping på Willys, det är ju svin dyrt at handla i Sälen!

Jimmy åker hem på måndag och jag stannar till onsdag! Å jag ser SÅ fram emot å träffa Elin å MALIN!! Malin har jag inte träffat sedan nyår? Elin var hemma en sväng i februari, så det var inte lika länge sedan jag träffade henne? Men självklart ser jag fram emot å träffa henne med! Å det ska bli jätte kul å att träffa Jillkan också! Hoppas du jobbar lite bättre nu än du gjorde sist jag var upp! Då träffades vi ju bara EN gång!

 

Nej, nå måste jag sätta fart å packa! Nu när alla verkar ha ringt färdig så kanske jag kan bli färdig med packningen utan att bli störd?;)

Jag höll nämligen på att tvätta tidigare idag, varje gång jag gick ner i tvättstugan så ringde min mobil? vi har väldigt dålig teckning överhuvudtaget i Stenkumla, men ännu värre i källaren, vilket betyder att jag var tvungen att gå upp varje gång det ringde. Så jag fick inte mycket gjort i tvättstugan under en period? men det var det värt! Nu är tvätten av klarad, den ska bara torka, så nu är det i stortsätt bara packningen kvar?

ÅÅÅÅ, det ska bli så KUL!!!! Jag längtar JÄTTE MYCKET!!

 Så här såg det ut sist jag var i Sälen, över nyår...

image26
Vi äter nyårs middag på fågelboet... Det var gott och det var trevligt!
image27
Malin hånglade upp den oskyldiga, ännu namnlösa, älgen!
image28
Malin blev lite farlig och tänkte döda mig, efter att hon varit och snokat i bar"skåpet"...
image31
Så här gick det till då ;) Nej, jag skall vara snäll mot Malin, hon drack ingen alkohol den kvällen!
Hon blev tilräcklingt packad på Coca colan... ;) hihi
image29
Ser mumsigt ut va?! Jag tror att dom va det, men jag smakade aldrig någon... Det måste jag göra denhär gången!

Packningen var det ja...

RSS 2.0