trädgårds arbete och snart dopparedan...

HEJ!

Nu känns det verkligen som om våren är här! Det är så härligt! Men antagligen så kommer väll en snöstorm snart igen?

Jag och pappa håller på för fullt i trädgården med allt mellan himmel och jord! Jag är alltså ute typ hela dagarna. Jätte skönt faktiskt! Det gör ju också att jag inte hinner sitta här så mycket så bloggen kommer tyvärr inte vara den mest uppdaterade nu på ett tag?

Men ni skall få se bilder när allt är klart!

 

Dan före dan före dopparedan! Jag fyller år på onsdag!! Hihi, jag blir gammal tant! 20år!

 

Nu är jag så trött så jag håller på att somna med huvet på tangentbordet.. ett säkert tecken på att det är dags att gå och sova, eller gå och sova är kanske lite svårt men i alla fall gå till sängen och lägga mig ner sen sova..

Våren bara kommer och går hela tiden! Nu känns det som höst!

När det är vår skall det var sol och varmt inte regn och ruggigt!

Jag och pappa som håller på i trädgården! Suck! Det är ju knappt så hundarna vill gå ut! Jag skulle släppa ut Kita på gården i förmiddags, hon satte ena tassen på blecket utanför dörren, och kände att det var blött? snabbt som tusan drog hon tillbaka tassen. Sen sticker hon ut nosen och luktar. Hon konstaterar att usch jag vill inte går ut! Så hon backar sakta in igen? om inte ens hundarna vill å ut, vem vill göra det då?

 

Min kära syster fyller 30 år idag!! GRATTIS LINA!! Jag är stolt över dig och jag älskar dig!!

Jag blev jätte glad när du sa att du kommer hem till jag och pappa fyller år!!

 

Jill kommer också hem lagom till jag fyller år! Hon kommer den 15e och jag fyller den 16e! Perfekt! Då blir det glassbaren för alla polare som är hemma! Sen blir det nog lite mer firande när Elin och Malin kommer hem!

 

Nu skall jag tvinga ut hundarna på en promenad?! Önska mig lycka till! Det kan jag behöva, vill dom inte gå ut så GÅR dom INTE UT! Men dom måste ju komma ut och röra på sig lite..!

RSS 2.0