Kort sammanfattning

Idag så var jag hos U-B! Underbart att sitta i solen och äta våfflor och njuta! Underbart sällskap gjorde inte det hela sämre precis. Ikväll har jag soleld och solfrossa, det bränner och jag fryser. Men det var värt det så jag klagar inte. Fick se söta valpar idag också. Fina valpar du har Stella.


Igår var jag och red med Elin. "Alldeles alldeles underbart" (för att citera Askungen). Det var jätte kul och jätte skönt och jätte mysigt. Elin körde vagn med lilla ärtan och jag red Mykke. Jag har träningsvärk idag... Jag känner mig som en gammal tant, fast de kan ju bero på att jag är en i och för sig... Så det kanske inte är träningsvärk ändå... I morgon blir jag ju en riktigt gammal tant, 21år! Kan man leva när man e så gammal? Hihi...

Nu måste jag fortsätta med mina ansökningar osv.


Ha en bra kväll och natt


PS. jag var ju på Almas dop i söndags, det var jätte fint!

Almas pappa (Jonas) sjöng älskade barn, jag började gråta så fint var det. Jag har sett det på film två gånger efter dopet också, båda gångerna började tårarna rinna!
(bilder kommer på bloggen när jag kommit tillbaka till forsa, alltså tidigast måndag...)


Nu känns det bra igen!

Igår var jag och textil Anna i Söderhamn. Vi var på Söderhamn´s Glas & Ram, jag behövde hjälp med att hitta rätt färg på passepartouten och diskutera ramar. Och Stefan hjälpte mig, jag var så nöjd när jag gick därifrån, allt kändes så bra! Som jag sa till Anna, det kändes som en stenbumling lättat från mitt hjärta! Dessutom så fick jag låna med alla hans passepartout prover, så att resten av klassen som ev. är intresserade av att beställa passepartout kan se och välja.

Annas syster fyllde år igår så vi skulle hjälpa till och fixa i maten och "vakta barnen" men när kl var 23,00 så orkade vi inte längre, vi är helt enkelt för gamla för att orka med i 16 åringars tempo, så vi åkte hem till Forsa fast vi skulle ha sovit över...

Vi hade båda sån hemlängtan att vi kände att vi måste hem, när vi kom hem till Forsa var vi lättade över att vara hemma igen.

I morse tog vi lite sovmorgon och åt sen frukost tillsammans. Sen åkte vi in till Hudik i det underbara vår vädret och om vi någonsin känt oss deppiga och tyngda så var det som bortblåst!


Jag sitter nu och skriver texten som skall vara i foldern till utställningen. Jag känner mig för första gången ganska lugn inför alltihop, jag orkar andas igen och vågar tro på att det kan bli bra! Nu skall jag fortsätta arbeta!


Hoppas ni har en lika bra början på helgen som jag!


Torsdag kväll

Jag längtar till lovet, men mest av allt längtar jag till söndag den 26:e april! Dagen efter dagen D...

Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva, det känns ganska tungt just nu. Man borde nog inte skriva om så tunga tankar och känslor i vanlig blogg. Men jag kan säga att jag längtar till efter vernissagen....


Ha en bra kväll


RSS 2.0