Onda eller goda andar, finns dom?

HEJ!


Oj, vart skall jag börja? Det har hänt mycket sen sist. Fast samtidigt vet jag inte vad... det var ju lite konstigt kanske!?


Jag kan ju börja med marknaden. Det var ju alltså markand i Hudik igår och vi hade ju fått en uppgift, att fotografera situationer. Det var riktigt svårt! Jag hade räknat med att det skulle finnas massa arga och skrikande ungar ÖVER ALLT! Men antingen var det för tidigt på morgongen eller så är alla små barn EXTREMT väluppfostrade här i Helsingland! Det fanns nästan inge arg och gråtande barn, och inte ett enda slagsmål blev det heller! Men jag lyckades nog fånga några situationer...


Efter marknaden åkte vi och handlade, då hade vi Jacob och Kim med oss. När vi kom hem så åt vi bakad potatis och Skagenröra, jag, Sandra, Jacob och Kim! Det var trevligt, och vi höll på att dö flera gånger... Speciellt Sandra...! Det blev en vild nykter fest, vi slog sönder glas och hade oss! Nej, det var mer en olycka...! Sen skulle jag och Sandra gå och tömma soporna och källsorteringen, då såg vi at det lyst i vårat klassrum så vi tänkte att vi går dit och ser vem det är. Men det var ingen som öppnade åt oss. Vi tänkte då att den stackaren som var där inne var livrädd och inte vågade öppna! Så vi hämtade en annan nyckel för att kolla om det var någon i källaren (alltså vårat klassrum...) men det var inte någon där. Av någon anledning hamnade vi sen inne i det andra internat huset, jag minns inte varför vi gick dit men det gjorde vi i alla fall. Vi satt och pratade med Jacob ganska länge, av någon anledning började vi prata om andar och övernaturliga ting och så vidare och så vidare... vi blev riktigt djupa mitt i natten, på att iskallt stengolv i trappuppgången! Vet inte varför vi satt där men så kan det gå. Kul att hitta någon mer som tror på andar/spöken och som tror på sånt man inte kan se om ni förstår vad jag menar! Någon som tror på en när man berättar om Kitas reaktion när hon kom hem till Rolfs mamma i Hemse och liknande saker.


Idag så kom Sandra och väckta mig halv tio och undrade om jag ville följa med på en promenads. Men hon hade lite annat i kikaren. Vi gick en bit och sen hittade vi ett jätte blött ställe med massor och stickiga "blommflus" , trott eller ej men det var mysigt! Där låg vi i gräset och pratade om ALLT! Om andar om positiv och negativ energi, om att tro på sånt man inte kan se om, ja allt! Jätte mysigt och spännande att höra hur andra tänker! Vi tänker ganska lika. Speciellt om djur! Hon förstår också att djur är mycket klokare än vi, att dom ser och vet så mycket mer än vi. Hon förstår att uppskatta och värdera djur på ett sätt som dom förtjänar. Vi pratade mycket om chakran igår om att vara öppen, att kunna se och känna andar.

Tror ni att det finns saker vi inte ser, andar, energi... vad som helst?

Vad tror ni, är det vi som är vridna i huvet eller finns det?




Ha det bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0